Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!

Szakmai és csapatépítő programok

Az eredményes csapatépítés alapja egy jól szervezett csapatépítő tréning.
A csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ebben segítenek az általunk kínált, profi trénerekkel lebonyolított csapatépítő tréningek.
Az úgynevezett indoor és outdoor szokásos csapatépítő tréningek mellett utazási irodánk kínálatában számos outdoor kalandtúrával és élményprogrammal színesített szakmai programot is talál.
 

Utasbiztosítás

Egy jó biztosítás személyes biztonságának és értékei védelmének alapja. De néha egy kicsivel többre van szükség, hiszen a vészhelyzetek mindig váratlanul törnek ránk, időpontjuk és helyük előre nem látható. Az irodánk által közvetített EUB utazási biztosítással a világ bármely pontján biztonságban érezheti magát és családját. Szükség esetén a biztosító társaság assistance szolgálatának munkatársai segítséget nyújtanak a bajban, az év minden napján, 24 órában. Ezt a biztosító társaság szerteágazó nemzetközi kapcsolatai garantálják.
Többféle utasbiztosítási konstrukciót kínálunk, melyet ügyfeleink utazási szokásainak figyelembevételével ajánlunk. A részletekről munkatársaink készséggel informálják Önt.
 

Autóbusz közvetítés

Utazási irodánk több év óta áll kapcsolatban belföldi és nemzetközi személyszállítási gyakorlattal rendelkező vállalkozásokkal. Saját autóbuszparkkal ugyan nem rendelkezünk, de alvállalkozói körünknek köszönhetően az autóbusz bérbeadás és autóbusz közvetítés is szolgáltatásaink közé tartozik.
Autóbusz közvetítési tevékenységünk keretében 9-76 férőhelyes, luxus kategóriájú autóbuszokat tudunk biztosítani megrendelőinknek. Autóbuszparkunk folyamatos bővítés, alatt áll, az autóbuszok mindegyike fiatal évjáratú, légkondicionált, nyugati típusú autóbusz, minibárral, toalettel felszerelve. A rendelésekhez – kérésre – útitervet és programajánlatot is készítünk.
 

Idegenvezető közvetítés

Csoportkísérés és idegenvezetés Magyarország egész területén.
Diák- és nyugdíjas csoportoknak, munkahelyi- és baráti közösségeknek egyedi igényeik alapján bármilyen – az utazási irodánk kínálatában szereplő – útvonalon vállaljuk az idegenvezetést és program-összeállítást.
Megfizethető, élménydús, sok látnivalót tartalmazó belföldi és külföldi utazásokhoz szakszerű idegenvezetést és csoportkísérést biztosítunk nagy tapasztalatokkal, és biztos helyismeretekkel rendelkező munkatársak közreműködésével.
Köszöntjük névnapjukon
Piroska nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Verbita Rend
Magyar Pálos Rend
Keresztszülő-program
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, )

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Értékesítő partnerirodák
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2618104. látogatónk.
Boldogasszony Zarándokvonat

Gyermekkorom óta majdnem minden évben részt veszek a búcsún, de ilyen élményben mint most sose volt részünk. Köszönet a szervezőknek amiért a négy nap alatt hozzájárultak a teljes lelki feltöltődéshez. Köszönet a karnagy úrnak a csodálatos énekekért és éneklésekért, az atyáknak a lelki útravalókért. Jövőre veletek ugyanitt!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -