FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Csíksomlyói búcsú autóbusszal, szállodai elhelyezéssel

2018. május 18-21.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezető: Wolowicz Ádám SVD
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás:
05:00 óraBudapest, Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Szállás: Székelyudvarhelyen, hotel Küküllő *** (2-3 ágyas szobák, fürdőszobával)
Ellátás: félpanzió (bőséges büféreggeli és változatos svédasztalos vacsora)
Program: 1. nap: Budapest – Nagyvárad – Király-hágó – Körösfő – Székelyudvarhely
Folyamatos utazás a 4-es út, Berettyóújfalu (pihenő a Móló Panzióban), Ártánd/Bors (határ), Nagyváradig. A Székesegyház és a benne található Szent László király hermájának megtekintése, majd autóbuszos városnézés után továbbutazás a Király-hágón (pihenő) keresztül Körösfőre. A jellegzetes, fazsindelyes kalotaszegi református templom megtekintése. Marosludas, Radnót, Szováta, útvonalon érkezünk meg Székelyudvarhelyre. Elszállásolás és vacsora.
 
2. nap: Csíksomlyói búcsú
Nemzeti zarándoklat. Reggeli után utazás a Máréfalva, Tolvajos-tető (985 m), Csíkszereda útvonalon. Felvonulás a Boldogasszony Zarándokvonat utasaival közösen alakított több, mint ezer fős keresztaljjal. Részvétel a csíksomlyói fogadalmi búcsún: ünnepi szentmise a hegynyeregben. Délután szabadprogram, majd visszautazás a szállásra, vacsora.
 
3. nap: Gyergyószentmiklós – Gyilkos-tó – Békás-szoros
Reggeli után a Gyergyói-medencébe utazunk. Látogatás Gyergyószentmiklóson. Igény esetén részvétel a Boldogasszony zarándokvonat záró püspöki szentmisén a város főterén, ami sok ezer zarándokot vonz és nagy lelki élményt nyújtó program, méltó folytatása a pünkösdszombati nagybúcsúnak. Séta a Gyilkos-tó partján és a Békás-szorosban, mely a Keleti-Kárpátok legszebb szurdokvölgye. Utazás Ivóba. Pisztrángozási lehetőség itt. A pisztrángozás külön rendelhető és egyénileg fizetendő. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.
 
4. nap: Székelykeresztúr – Segesvár – Marosvásárhely – Budapest
Reggeli után hazautazás a Székelykeresztúr (Gyárfás kúria), Ispán-kút, Segesvár (rövid városnézés), Balavásár, Ákosfalva, Marosvásárhely (Teleki Téka meglátogatása és séta a főtéren), Nyárádtő, autópálya, Király-hágó, Nagyvárad, Berettyóújfalu (gulyás vacsora lehetőség egyénileg), 4-es út, Budapest útvonalon. Várható érkezés késő este/éjjel.
FONTOS: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a több százezres tömeg miatt az autóbuszok a vasútállomásnál teszik le zarándokainkat, ide fut be a Boldogasszony zarándokvonat és velük együtt egy keresztaljként vonulunk fel gyalogosan a búcsú helyszínére. Ez körülbelül 5 km oda és 5 km vissza. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek nem túlzottan megterhelő ez a nap, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
Részvételi díj: 71 900 Ft/fő, mely tartalmazza A részvételi díj tartalmazza az utazás költségét, a 3 éj szállást félpanziós ellátással, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és egyéb járulékos költségek árát (kb. 30 RON/fő), valamint az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége: 2.000 Ft/fő 80 éves korig.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Hotel Karos Spa 4* Superior
Köszöntjük névnapjukon
Csongor nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

"Uram jó veled itt lenni!" Jó volt veletek lenni! Nehéz elképzelni is, hogy ennyi embert ilyen könnyen lehet mozgatni. Nagyon szeret a Jóisten, mert ez a Szentlélek segítsége nélkül nehéz lett volna. Ő adta azt a fantasztikus erőt és leleményességet, amiről tanúságot tettetek. Egy csodának voltunk szemtanúi!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -