FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT 2017

2017. június 26-29.   (4 nap / 3 éjszaka)
Kedves Látogatónk!
Ezen az oldalon nem az aktuális ajánlatunkat, hanem egy korábbi programot lát.
Aktuális ajánlatunkhoz kattintson ide!
Lelkivezetők: Tamás József püspök,
Urbán Erik ferences szerzetes,
Bátor Botond pálos szerzetes,
Csermely M. Irén Boldogasszony Iskolanővér.
A krakkói szentmisét bemutatja: Dr. Veres András győri püspök, az MKPK elnöke.
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Utazás: különvonat, 1. és 2. osztályú kocsikkal. Helyben különjáratos autóbuszokkal
Indulás: Budapest, Nyugati pályaudvar
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban (igény szerint).
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) második és harmadik nap, negyedik nap reggeli.
Program: 1. nap (június 26. hétfő): Érkezők fogadása a budapesti Nyugati pályaudvaron, ünnepélyes búcsúztatás majd a zarándokok megáldása után utazás Felvidéken / Szlovákián keresztül Lengyelországba. A Kárpát-medence különböző részeiből érkezett csoportok bemutatkozása, lelki programok, közös imák, előadások és közös éneklések. A késő esti órákban érkezünk meg a CZESTOCHOWAI világhírű kegyhelyre. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, szobák elfoglalása (első este nincs vacsora).
 
2. nap (június 27. kedd): Reggeli után két teljes napot töltünk a CZESTOCHOWAI magyar pálosok által alapított kegyhelyen, JASNA GÓRA (FÉNYES-HEGY) szentélyében. Ünnepélyes beköszönés a FEKETE MADONNA KEGYKÁPOLNÁBA, majd a zarándokok üdvözlése. Szentmise a BAZILIKÁBAN Szent László királyunk ünnepén, mely után megkoszorúzzuk a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKUTAT. Szabadprogram, ebéd lehetőség egyénileg a Zarándokház ebédlőjében. Napközben lelki beszélgetési és gyónási lehetőség a WIECZERNIK udvarban, majd közös program a KORDECKI TEREMBEN: köszöntések és a kegyhely vetített képes bemutatása, valamint előadások és közös éneklés. Vacsora a szálláson. „Kiáltás” – ima a magyar nemzetért, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” – lengyel nemzeti ima lengyel és magyar nyelven a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztás a kegyképnél.
 
3. nap (június 28. szerda): Reggeli a szálláson, majd Czestochowa belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása és ima az áldozatokért. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram, ebéd lehetőség egyénileg a Zarándokház ebédlőjében. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain, majd vacsora a szálláson. „Kiáltás” – ima a magyar nemzetért, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” – lengyel nemzeti ima lengyel és magyar nyelven a Kegykápolnában. A zarándoklat programjait a kegyhelyen ünnepélyes GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (június 29. csütörtök): Kora reggel autóbuszokkal utazunk a vasúti pályaudvarra. Hideg reggeli. Folytatjuk vonatos zarándoklatunkat KRAKKÓBA. a főpályaudvarról ünnepélyesen felvonulunk a Wawelba. Püspöki szentmise a katedrálisban. A szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Veres András püspök, a MKPK elnöke. Programunk folytatásaként levonulunk a történelmi belvárosba. A Püspöki Palotánál imával emlékezünk meg Szent II. János Pál pápáról, majd szabadprogram a Fő téren, ahol többek között a híres Mária templom és a Posztócsarnok is található. A Flórián kapun keresztül érkezünk a vasútállomásra. Várható megérkezés Budapestre a Nyugati pályaudvarra pénteken a kora reggeli órákban!
A menetrend és ezáltal a program is változhat! A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
Részvételi díj: 66 900 Ft/fő, mely tartalmazza (A kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást (2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és a zarándok csomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
Egyágyas felár: 20 000 Ft/fő
I. osztályú vagy IC PLUSZ felár: 15 000 Ft/fő
Részvételi díj: 53 900 Ft/fő, mely tartalmazza (B kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást (4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és a zarándok csomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
I. osztályú vagy IC PLUSZ felár: 15 000 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Andrea, Ilma nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Köszönet

Jócskán megkésve, de nem elfeledve küldjük köszönetünket a július-augusztusi erdélyi utazásunkhoz nyújtott segítségükért. Elsősorban a tibódi öt csillagos vendéglátást szeretnénk kiemelni, ami minden szempontból csodálatos volt: a hely, a vendéglátó család, a velük való beszélgetések, az ellátás, stb. Gondolom nemcsak mi távoztunk azzal, hogy ide visszatérünk. Borzont is kiváló választás volt, jó kiindulási pont a tágabb környék bejárására, elégedettek voltunk az ellátással is. (...) Mindannyiunk nevében mégegyszer nagyon köszönöm a... Tovább...

L.E.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -