Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!

2017. szeptember 14-17.   (4 nap / 3 éjszaka)
Szállás: vendégszerető magyar családoknál, egy Beregszász környéki faluban, Mezőváriban
Ellátás: tájjellegű, bőséges reggeli és estebéd
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás: 05.30 óra Budapest, Hősök tere, Műcsarnok mögötti parkoló
Lelkivezető: Michels Antal atya
Program: 1. nap: Útvonal: M0, M3-as autópálya. A beregsurányi határátkelés után, pénzváltás. Utazás Beregszászra. Séta keretében ismerkedés a legnagyobb magyar lélekszámú várossal, látogatás a Beregvidéki Múzeumban. Utazás vendéglátóinkhoz Mezőváriba. Vendégfogadás, a szállások elfoglalása, majd vacsora.
2. nap: Reggeli a szálláshelyen. Utazás Munkácsra, ahol a honfoglalók első kárpát-medencei pihenőjüket tartották. A belvárosi séta során láthatjuk a Rákócziak uradalmi házát, a Fejér-házat, Munkácsy Mihály emléktábláját és szobrát, valamint elsétálunk a római katolikus templomhoz is. Utána látogatás a Zrínyi Ilona és II. Rákóczi Ferenc által halhatatlanná vált várban. Szolyva emlékparkjában a sztálini lágerek áldozataira emlékezünk. Utunk folytatása: Verecke. Kirándulás a Vereckei-hágóra, (amennyiben ezt az útviszonyok lehetővé teszik autóbusszal), ahol a honfoglalók Árpád vezetésével először léptek az új haza földjére. Napunk befejezéseképpen Kárpátalja legszebb műemlékei közül állunk meg egy következőnél, a beregvári Schönborn-kastélynál. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora. Szabadprogram.
3. nap: Reggeli után ismerkedés vendéglátó falunkkal, Mezővárival. Maradandó élmény lesz a 2001-es tiszai árvíz után újjáépített falu, Csetfalva (a műemlék református és az új katolikus templom) meglátogatása. Tiszaújlakon a turulos emlékműnél tartunk rövid megemlékezést. Innen Nagyszőlősre utazunk. Séta a Fekete-hegy lábánál lévő városkában (Perényi-kastély, ferences templom és kolostor). Huszton a híres református templom megtekintése. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora. Búcsúest a vendéglátókkal közösen.
4. nap: Reggeli után elköszönés vendéglátóinktól. Elsőként a gerényi rotundát, s annak páratlan 14. századi freskóit csodáljuk meg, majd továbbutazunk Kárpátalja fővárosába. Ungvár: a legenda szerint, a honfoglalás idején Álmos itt adta át a fővezérséget Árpádnak. A belvárosi séta során ellátogatunk a várba és a skanzenbe is. Továbbutazás a beregsurányi határátkelőhelyre. Hazautazás. Várható megérkezés az esti, illetve késő esti órákban.
 
Fontos! Az utazáshoz mindenkinek érvényes útlevéllel kell rendelkeznie!
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő, mely tartalmazza Tartalmazza az utazás költségét, a szállást bőséges félpanziós ellátással, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést. Továbbá tartalmazza a járulékos költségeket is, mint pl. a határátkelés és a búcsúest költségét (az italfogyasztást mindenki maga rendezi). .
A részvételi díj nem tartalmazza Külön fizetendőek a belépőjegyek (kb. 2.000 Ft/fő, árfolyamtól függően), az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Köszöntjük névnapjukon
Piroska nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Keresztszülő-program
Verbita Rend
Magyar Pálos Rend
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, )

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Értékesítő partnerirodák
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2618106. látogatónk.
Mariazelli Zarándokvonat 2013

Élmények, benyomások a Zarándokútról Mariazellbe régi vágyunk volt elmenni, most sikerült. Már külsőre lenyűgözött a templom nagysága, többféle stílusú kupolája belül szintén a nagy mérete, gazdag díszítése. Különleges volt a templom közepén a Szűz Mária kegyszobor, olyannak tűnt, mintha addig tartott volna a templom. A püspöki szentmise, keresztút, gyertyás körmenet is maradandó élmény volt. Külön köszönet a kiváló szervezésért, programokért.

K.L-né

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -