Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Csehország - Prágai kirándulás

2018. március 15-18.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Szállás: hotel *** Prágában, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: büféreggeli, fakultatív vacsora
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezető
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás: 6.00 óra, Budapest, Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Program: 1. nap: Budapest – Cesky Krumlov – Tábor – Prága
Utazás az M1 – Bécs útvonalon, Ausztrián át az egyik leghangulatosabb dél-cseh kisvárosba, Cesky Krumlovba. Séta a Moldva kettős kanyarulatában lévő kis ékszerdobozban. Vára a prágai után a második legnagyobb. Szabadidő. Rövid megálló Táborban, a husziták városában. Továbbutazás Prágába. Érkezés a kora esti órákban, szobák elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
 
2. nap: Prága
Reggeli után városnéző sétánk során megismerkedünk a méltán „városok anyjának” nevezett száztornyú Prágával. Sétánkat a várban kezdjük, ahol felkeressük a Szent Vitus katedrálist, a Szent-György szobrot, a Szent György bazilikát, az Arany utcácskát. Majd a Kisoldal gyönyörű utcáin leereszkedünk a Károly-hídhoz. Az óvárosban felkeressük a városháza épületét, Tyn templomot. Szabadprogram (fakultatív módon felkereshető a zsidónegyed). Séta folytatása a Vencel-térre a Főpályaudvarig. Visszautazás a szállodába, majd fakultatív vacsora.
 
3. nap: Prága / Krusovice – Karlovy Vary
Reggeli után fakultatív kirándulás Karlovy Varyba (min. 20 főnél). Aki ezt nem veszi igénybe, az egész napot egyénileg eltöltheti Prága belvárosában (az autóbusz adott helyre beviszi és késő délután felveszi). A fakultatív kirándulás első állomása a Krusovicei Sörgyár mellett lévő mintaboltnál lesz: ajándéktárgy, sörvásárlási lehetőséggel, majd utazás a gyógyfürdőiről nevezetes, gyönyörű monarchiabeli kisvárosba, Karlovy Varyba. Városnéző séta, majd szabadprogram. Utazás a szállásra, fakultatív vacsora a szállodában.
 
4. nap: Brno – Budapest
Reggeli után hazafelé indulunk, útközben azonban felkeressük Morvaország székhelyét, Brnót. Az óvárosi séta után szabadprogram, lehetőség részvételre szentmisén. Hazautazás, várható hazaérkezés a késő esti órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 54 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, a szállást 3 éjszakára reggelis ellátással és a csoportkísérő – idegenvezetést. .
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek árát (350-400 CZK/fő), valamint az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő 80 éves korig.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Köszöntjük névnapjukon
Arnold, Levente nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Litvánia
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 565 kB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2857768. látogatónk.
Finnekkel kirándultunk Erdélybe és a moldvai csángó magyarokhoz

A szigetszentmiklósi Magyar-Finn Baráti Kör jó kapcsolatot ápol testvérvárosunkban, a tőlünk 2400 km-re lévő Haukipudasban élő, Magyarország iránt érdeklődő finnekkel. Gyakran látogatnak csoportok vagy családok egymáshoz, de eddig ilyen nagy, közös útra, mint az idei, még nem került sor. 2010. július 28 - augusztus 03-ig Erdélyben és a moldvai csángó magyaroknál jártunk együtt. A történet még tavaly kezdődött, amikor haukipudasi barátunk, Tytti Isohookana-Asunmaa asszony baráti körünk egyik tagjával, Dr. Szacsvay Zsuzsával a csíksomlyói... Tovább...

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -