FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT 2018

2018. június 25-28.   (4 nap / 3 éjszaka)   (UTOLSÓ HELYEK)
Kedves Látogatónk!
Ezen az oldalon nem az aktuális ajánlatunkat, hanem egy korábbi programot lát.
Aktuális ajánlatunkhoz kattintson ide!
A Magyar Pálos Rend együttműködésével megvalósuló program.
Fővédnökök: Dr. Veres András püspök, MKPK elnöke és Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke
Lelkivezetők: Dr. Székely János püspök, Tamás József püspök,
Csóka János OSPPE, Urbán Erik OFM
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Utazás: különvonat, 1. és 2. osztályú kocsikkal. Helyben különjáratos autóbuszokkal.
Indulás:
Budapest
Bp. Kelenföld
Tatabánya
Komárom
Győr
Mosonmagyaróvár
Rajka
Pozsony
Menetrend: Menetrend
Szállás: zarándokközpont Czestochowában (2 éj), hotel, panzió és kollégium, zarándokszállás Tarnówban (1 éj).
"A" kategória: fürdőszobás szobák (2-3-4 ágyas), "B" kategória: közös fürdőszobás szobákban (4-5-6 ágyas)
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) második és harmadik nap, negyedik nap reggeli. Oda- és visszaúton étkezési lehetőség a vonaton.
Program: 1. nap (június 25., hétfő): BUDAPEST: érkezők fogadása és felszállás, majd ünnepélyes búcsúztatás és a zarándokok megáldása után utazás Felvidéken / Szlovákián keresztül Lengyelországba. A Kárpát-medence különböző részeiből érkezett csoportok bemutatkozása, lelki programok, imák, előadások és közös éneklések. A késő délutáni órákban érkezünk meg a CZESTOCHOWAi, magyar pálosok által alapított világhírű kegyhelyre. Helyi autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, szobák elfoglalása (2 éj, első este nincs vacsora). Ünnepélyes beköszönés a FEKETE MADONNÁhoz, majd a zarándokok üdvözlése. SZENTMISE, utána „Apel” imádság lengyel és magyar nyelven.
 
2. nap (június 26., kedd): Reggeli után JASNA GÓRA (FÉNYES-HEGY) kegyhelyén, a KORDECKI TEREMBEN napindító elmélkedés és közös program. Ünnepélyes felvonulás a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON. Püspöki SZENTMISE a BAZILIKÁBAN. Szabadprogram, ebéd lehetőség egyénileg a Zarándokház ebédlőjében. Délután KERESZTÚT. Ima, elmélkedés. Vacsora. Közös rózsafüzér imádság. „Apel”, majd gyertyás körmenet.
 
3. nap (június 27., szerda): Reggeli után helyi autóbuszokkal a vasútállomásra megyünk. Utazás a zarándokvonattal KRAKKÓba. Egy nagy közös keresztaljként betérünk a közelben lévő SZENT II. JÁNOS PÁL BAZILIKÁba egy imára. Ezt követően az ISTENI IRGALMASSÁG BAZILIKÁba vonulunk. Ima, köszöntések és bevezető elmélkedés után következik a püspöki SZENTMISE, valamint az Irgalmas Jézus kép másolatának ünnepélyes megáldása és átvétele. Szabadprogram. Itt találhatóak Fausztina nővér ereklyéi és kápolnája, illetve a Magyar Szentek kápolnája is. Elköszönés és utazás a Zarándokvonattal TARNÓWba. Szállás elfoglalása (1 éj), vacsora és szabadprogram.
 
4. nap (június 28., csütörtök): Reggeli után találkozás TARNÓW történelmi főterén. Püspöki SZENTMISE A KATEDRÁLISBAN. A szentmisét követően lengyel-magyar művészek közreműködésével egyházzenei koncert a katedrálisban. Ezzel a koncerttel Tarnów történelmi belvárosában LENGYEL-MAGYAR ÜNNEP veszi kezdetét. Bem (Apó) József tavirózsás tó felett, négy oszlopon nyugvó szarkofágjának megkoszorúzása. „Hála–emlékmű” avatása: hála Istennek a két nemzet barátságáért, hála Istennek, hogy 100 éve Lengyelország visszanyerte függetlenségét. Elköszönés és hazautazás. Várható megérkezés Budapestre június 28/29-én, késő éjjel vagy kora reggel.
 
A menetrend és ez által a program is változhat! A menetrend-változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
Fontos! A ki-, és visszautazás útvonala nem ugyanaz.
Hazaúton leszállási lehetőségek: Kassa, Hidasnémeti, Miskolc, Füzesabony, Hatvan, Gödöllő.
Részvételi díj: 71 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást (2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és az iroda által összeállított zarándok csomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza az egyéb járulékos költségek árát (A vonaton rendelhető a 3. napra hidegcsomag.). Külön fizetendő a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
I. osztályú vagy IC PLUSZ felár: 15 000 Ft/fő
Részvételi díj: 59 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást közös fürdőszobás szobákban (4-5-6 ágyas), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és az iroda által összeállított zarándok csomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza az egyéb járulékos költségek árát (A vonaton rendelhető a 3. napra hidegcsomag.). Külön fizetendő a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Tivadar nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Köszönet a Boldogasszony Zarándokvonatért

Tisztelt Misszió Tours! Mint a Boldogasszony Zarándokvonat volt utasa, szeretném megköszönni Önöknek a gazdag programot, a professzionális szervezést, mely még az apró részletekre is kiterjedt, a hozzáértést, a kedvességet, a megvalósított zarándok-program átélt hitelességét. Mindnyájuknak hálás vagyok. Elsősorban Budai Lászlónak, aki lenyűgöző biztonsággal tartotta kezében a lebonyolítás ezer szálát és irányította egész profi csapatát. És milyen szépen és a minket fogadók öröméhez és lelkesedéséhez méltó módon tudta viszonozni... Tovább...

K.G.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -