Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT 2019

2019. június 24-27.   (4 nap / 3 éjszaka)
Fővédnökök: Dr. Veres András püspök, MKPK elnöke és Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke
Lelkivezetők: Dr. Márfi Gyula érsek, Tamás József püspök, Csóka János pálos provinciális
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
A Magyar Pálos Rend együttműködésével megvalósuló program.
Utazás: különvonat, 1. és 2. osztályú kocsikkal. Helyben különjáratos autóbuszokkal.
Indulás:
Budapest
Kelenföld
Tatabánya
Komárom
Győr
Rajka
Pozsony
Szállás: Zarándokházak.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) második és harmadik nap, negyedik nap reggeli.
Program: 1. nap (június 24., hétfő): BUDAPEST, érkezők fogadása Budapest, Keleti pályaudvaron. Ünnepélyes búcsúztatás, zarándokok megáldása, indulás. A Kárpát-medence különböző részeiből érkezett csoportok bemutatkozása, lelki programok, közös imák, előadások és közös éneklések. Megérkezés úticélunkhoz CZESTOCHOWÁBA a délutáni órákban. Autóbuszokkal felutazás a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokházhoz és további, közelben található szálláshelyekre, majd a szállások elfoglalása. 19:30 órakor szentmise a BAZILIKÁBAN. A szentmise végén a felajánló ima közös elimádkozása. 21:00 órától a Kegykápolnában „Apel”: a lengyel pálosok imája a nemzetért, melyet a média is közvetít minden este. Ezen és a következő estén tiszteletünkre az ima lengyel és magyar nyelven hangzik el. Virrasztási lehetőség a Kegykápolnában 23:00 óráig.
 
2. nap (június 25., kedd): CZESTOCHOWA, JASNA GÓRA / FÉNYES-HEGY szentélye és a pálosok kolostora. Reggeli 7:00 és 8:30 óra között a Zarándokház éttermében. Gyónási lehetőségek ezen a napon a Bazilika melletti Wieczernik udvarban. 9:00 és 10:00 óra között közös program a Kordecki teremben: reggeli ima énekelve, elmélkedő gondolatok, köszöntés és a kegyhelyet bemutató film vetítése. Rövid szabadprogram, majd felsorakozás a Zarándokház előtt 10:30 órától. Levonulás Czestochowa belvárosába a Popieluszko szoborhoz: koszorúzás és ima. 11:00 órától ünnepélyes felvonulás a Fényes-hegyre a Szűz Mária sugárúton. A Kegykápolnába történő bevonulás előtt koszorúzás és ima a katyni és szmolenszki áldozatok emlékművénél. 12:00 órától szentmise a Kegykápolnában. Kegykép lezárása 13:30 órakor, majd szabadprogram, mely során lehetőség lesz egyénileg ebédelni is. 16:25 órakor gyülekezés a Szent II. János Pál Zarándokház előtt. 16:30 órakor felvonulás a Boldog Özséb díszkúthoz. Koszorúzás, ima és ének a kútnál, mely a 2012-es zarándoklatunk során került átadásra. Itt folytatódik programunk: Keresztút a kolostor évszázados falain. Vacsora 18:00 órától a Zarándokház éttermében 19:30-ig. 20:00 órától rózsafüzér a Kegykápolnában, majd 21:00 órától „Apel” a Kegytemplomban. Virrasztási lehetőség a Kegykápolnában 23:00 óráig.
 
3. nap (június 26., szerda): Reggeli 7:00 és 8:30 óra között a Zarándokház éttermében. 9:00-9:30 óra között közös program a Kordecki teremben: reggeli ima, elmélkedő gondolatok. 10:00 órától szentmise a Bazilikában. 11:00 órától gyülekezés a nagyparkolóban és indulás a választható programokra: 1., Jura várai és műemlékei (ára: 50 PLN, mely tartalmazza a hideg ebédcsomag, a belépőjegy és a buszköltség árát). 2., Lesniow pálos kolostora és kegyhelye (ára: 35 PLN, mely tartalmazza a hideg ebédcsomag és a buszköltség árát). 3., Lengyelül vezetett, magyar nyelvre fordított idegenvezetéssel séta a kolostorban és a kolostor környékén Czestochowában (ára: 5 PLN, mely tartalmazza a vezetés és tolmácsolás árát és az adományt). Mindhárom programot legkésőbb indulás előtt egy hónappal kell megrendelni és külön fizetendő az út alatt! 4., Kötetlen szabadprogram.
Vacsora 18:00 órától a Zarándokház éttermében 19:30-ig. 20:00 órától rózsafüzér a Kegytemplomban majd 21:00 órától „Apel” a Kegytemplomban. 21:30 órától gyertyás körmenet.
 
4. nap (június 27., csütörtök): 6:00 órakor szentmise a Bazilikában. 7:00-8:00 óra között reggeli az ebédlőben. 8:00-9:00 órakor leutazás a Vasútállomásra. Hazaindulás. Útvonal ugyanaz, mint a kiutazás útvonala. Útközben közös éneklések, imák, élménybeszámolók stb. Várható megérkezés Budapestre késő este!
 
A menetrend és ez által a program is változhat! A menetrend-változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
Térkép: Térkép
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
A menetrend és ez által a program is változhat!
Részvételi díj: 76 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást (2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és a zarándokcsomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
Előfoglalási kedvezménnyel: 74 600 Ft/fő (2019. február 28-ig)
Törzsutas kedvezménnyel: 73 100 Ft/fő (2019. május 23-ig)
I. osztályú felár: 15 000 Ft/fő
Részvételi díj: 64 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást közös fürdőszobás szobákban (4-5 ágyas), félpanziós ellátás a második naptól, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt és az iroda által összeállított zarándok csomagot.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras.
Előfoglalási kedvezménnyel: 63 000 Ft/fő (2019. február 28-ig)
Törzsutas kedvezménnyel: 61 700 Ft/fő (2019. május 23-ig)
I. osztályú felár: 15 000 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 000 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Csíksomlyói búcsú - BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT 2019

  2019. június 6-9.
ELŐFOGLALÁS február 28-ig
2019-ban nyolcadik alkalommal indul el a különvonat a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Alfréd nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2019
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 2,3 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 3219746. látogatónk.
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Köszönöm szépen ezt az élményt! A programok, az ellátás nagyon tökéletes volt. A lelkivezetőkről is a legjobbat tudom csak mondani. Köszönjük Árpádnak is a sok szép éneket.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -