FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Lourdes-i zarándoklat - Szt. Bernadett nyomában

2019. szeptember 28 - október 3.   (6 nap / 5 éjszaka)
Lelkivezetők: Loyd Pradeep Fernandes verbita szerzetes
Utazás: autóbusszal
Indulás:
04:00 óraBudapest, Hősök tere, Műjégpálya főb.
04:45 óraSzékesfehérvár, M7 autópálya, Shell kút
05:15 óraSiófok, Tesco parkoló
06:15 óraNagykanizsa, Tesco parkoló
Szállás: hotel**/hotel*** (2 éjszaka Genova környékén, 3 éjszaka Lourdes-ban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap: Budapest – Genova
Folyamatos utazás technikai pihenők közbeiktatásával Szlovénián és Észak-Olaszországon keresztül a Genova környéki szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
2. nap: Genova – Carcassone – Lourdes
Hajnali indulás után folytatjuk utunkat rövid pihenőkkel Carcassonne-ba, mely egy középkori erődváros. Világszerte ismert az UNESCO Világörökség listájára felkerült Középkori Erődvárosnak és a Canal du Midi csatornának köszönhetően. Szentmise, majd rövid séta a városban. Estére érkezünk meg a dél-franciaországi Lourdes-ba. Szállás elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
3-4. nap: Lourdes
Reggeli után 2 nap Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. A magyarok által Lourdes-nak ajándékozott stációt is tartalmazó keresztút bejárása következik, egyik délután pedig részvétel a betegek körmenetén. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
5. nap: Avignon – Genova
Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben megtekintjük a „pápák városát”, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Avignont. Szentmise, majd rövid szabadidő. Ezt követően továbbutazás. Érkezés az esti órákban a szálláshelyünkre, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
6. nap: Genova – Budapest
Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre, várható érkezés a késő éjjeli/hajnali órákban.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
 
Ezt az utat azoknak javasoljuk, akik a lelki feltöltődés mellett kellő fizikai energiával rendelkeznek, hogy ezt a gyönyörű utat végigjárják. Tekintettel arra, hogy oda-visszaútban 2-2 ezer kilométert kell a buszban eltölteni, azoknak javasoljuk az utazás e formáját, akiknek egészségi állapota ezt lehetővé teszi.
 
Jelentkezéskor kérjük a neveket olyan formában megadni, ahogy az úti okmányban szerepel, az összes keresztnévvel és titulussal együtt.
Részvételi díj: 132 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás költségét; szállást 5 éjszakára reggelivel; a csoportkísérő-idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza vacsora felárat, 11 900 Ft/fő (5 db vacsora); egyágyas felárat; a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek ára (20 EUR/fő); a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítás. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége EUB 'Top' módozatra 4 200 Ft/fő 80 éves korig. 80 év felett a díja 10 500 Ft/fő.
Vacsora felár: 11 900 Ft/fő (5 db vacsora)
Egyágyas felár: 38 900 Ft/fő (5 éjre)
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4 200 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Emma nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
ZARÁNDOKVONAT Sümegre, a FÁJDALMAS SZŰZANYA búcsúra

Lelkileg tökéletesen feltöltődtem. Nagy lelki szárazságtól szenvedtem, most pedig csordultig van a lelkem. Hálás köszönet mindenkinek!

Zarándoktársunk

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -