Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Rólunk mondták

Pálosszentkút és Szeged 2018

2018. szeptember 11.

Hálás szívvel és örömmel vettem részt – Szűz Mária születésének méltó megünneplésére – Pálosszentkútra és Szegedre szervezett zarándoklaton 2018.09.09-én, majd az ünnepi szentmisét és körmenetet követően, Szeged város nevezetességeinek megnézésén.
Külön öröm volt számomra, hogy az út során Pálmai Árpád egyházzenész, mint csoportkísérő volt velünk, aki új szerepkörében idegenvezetőként is kitűnően látta el feladatát. Szeretete és kedvessége, tudása, figyelmessége ismét megmutatkozott az út során, melyet már a korábbi években is megtapasztaltam.
Szegeden a helyi Idegenvezető is nagy tudással rendelkezett, és lelkesedéssel vezetett bennünket a városnéző sétán, örömmel osztotta meg ismereteit, mutatta be a várost és a Dóm téren a Magyarok Nagyasszonya Székesegyházat.
Az egész program megszervezése nagyon jó volt, lelkileg és emberileg is sok szép élményt adott.
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a nagyon szép és csodálatos zarándoklaton és a jövőben is szívesen megyek az Önök szervezésében zarándoklatra, mert ezek a lelki feltöltődések igen fontosak számomra.
 
További örömökben és sikerekben gazdag "idegenvezetést" kívánok Pálmai Árpádnak és jó egészséget a Misszió Tours valamennyi munkatársának.

V.F.né

Köszöntjük névnapjukon
Frigyes nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2019
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 2,3 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3425610. látogatónk.
Boldogasszony Zarándokvonat

Tisztelt Misszió Tours Utazási Iroda Vezetősége! Hálával mondok köszönetet a Boldogasszony Zarándokvonat utasaként azért a csodálatos élményért, amiben részem volt a csiksomlyói zarándoklaton. Többször jártam már ott, de ez összehasonlithatatlan volt a korábbiakkal. Kérem, sziveskedjenek tolmácsolni köszönetemet a "H" vagon felelősének, Lászlónak is azért az udvarias, segitőkész szolgálatért, amit a négy nap alatt tapasztalhattunk. A jó Isten áldása kisérje munkájukat! Köszönettel, nagy tisztelettel és elismeréssel:

N.J-né Vértesboglárról

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -