Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Szent Bernadett nyomában - Lourdes-i zarándoklat

2018. szeptember 13-18.   (6 nap / 5 éjszaka)
Szállás: hotel ** (2 éjszaka Genova környékén, 3 éjszaka Lourdes-ban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: reggeli
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezetés
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás:
01:00 óraNyíregyháza
04:00 óraBudapest, Hősök tere
Lelkivezető: Felföldi László atya
Program: 1. nap: Nyíregyháza – Budapest – Genova
Folyamatos utazás technikai pihenők közbeiktatásával Szlovénián és Észak-Olaszországon keresztül a Genova környéki szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
2. nap: Carcassone – Lourdes
Reggeli után folytatjuk utunkat rövid pihenőkkel a Francia Riviéra mellett elhaladva. Útközben Carcassonne, Európa legnagyobb középkori várának megtekintése. Szentmise után továbbutazás. Estére érkezünk meg a dél-franciaországi Lourdes-ba. Szállás elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
3-4. nap: Lourdes
Reggeli után 2 nap Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. A magyarok által Lourdes-nak ajándékozott stációt is tartalmazó keresztút bejárása következik, egyik délután pedig részvétel a betegek körmenetén. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
5. nap: Avignon – Monaco – Genova
Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben megtekintjük a „pápák városát”, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Avignont. Séta az óvárosban a pápai palota, a katedrális és a Pont d’Avignon érintésével. Szentmise után továbbutazás, útközben pihenő a Monaco feletti panoráma parkolóban. Érkezés az esti órákban a Genova környéki szálláshelyünkre, szobák elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
6. nap: Genova – Budapest – Nyíregyháza
Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre és Nyíregyházára. Várható hazaérkezés a késő éjjeli/hajnali órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 125 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, a szállást 5 éjszakára reggelivel, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyeket és az egyéb járulékos költségek árát (40 EUR/fő), valamint a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4.200 Ft/fő 80 éves korig.
Törzsutas kedvezménnyel: 119 600 Ft/fő (2018. augusztus 12-ig)
Egyágyas felár: 32 000 Ft/fő
Vacsora felár: 15 000 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4200 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Zarándoklat Olaszországba - Olasz szentek nyomában

  2018. szeptember 24-30.
Szent Antal, Szent Ferenc, Szent Pio, Szent Rita és Szent Klára nyomában. Tovább...

Zarándoklat Fatimába

  2018. október 16-21.
Portugál zarándoklat: Fatima, Santarém, Batalha, Alcobaca, Nazaré, Cabo de Roca, Lisszabon Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Márk nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Litvánia
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Keresztszülő-program
Verbita Rend
Bethlen Gábor Kollégium
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 565 kB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2775452. látogatónk.
Fekete Madonna Zarándokvonat 2014

Szeretném megköszönni azt a szép utat, amit a Fekete Madonna Zarándokvonattal megtehettem. Már tavaly is voltam, s akkor is nagy élmény volt számomra. Különösen tetszik hogy a vonaton közösen imádkozunk, éneklünk, s mindenről tájékoztatást kapunk. Remélem jövőre is mehetek az Önök szervezésében a Fekete Madonnához.

D.Sz.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -