Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Lourdes-i zarándoklat

2018. szeptember 13-18.   (6 nap / 5 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezető: Felföldi László atya
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás:
01:00 óraNyíregyháza
04:00 óraBudapest, Hősök tere
05:45 óraZalakomár, INA benzinkút
06:35 óraTornyiszentmiklós, MOL kút
Szállás: hotel ** (2 éjszaka Genova környékén, 3 éjszaka Lourdes-ban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: reggeli
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezetés
Program: 1. nap: Nyíregyháza – Budapest – Genova
Folyamatos utazás technikai pihenők közbeiktatásával Szlovénián és Észak-Olaszországon keresztül a Genova környéki szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
2. nap: Carcassone – Lourdes
Reggeli után folytatjuk utunkat rövid pihenőkkel a Francia Riviéra mellett elhaladva. Útközben Carcassonne, Európa legnagyobb középkori várának megtekintése. Szentmise után továbbutazás. Estére érkezünk meg a dél-franciaországi Lourdes-ba. Szállás elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
3-4. nap: Lourdes
Reggeli után 2 nap Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. A magyarok által Lourdes-nak ajándékozott stációt is tartalmazó keresztút bejárása következik, egyik délután pedig részvétel a betegek körmenetén. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
5. nap: Avignon – Monaco – Genova
Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben megtekintjük a „pápák városát”, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Avignont. Séta az óvárosban a pápai palota, a katedrális és a Pont d’Avignon érintésével. Szentmise után továbbutazás, útközben pihenő a Monaco feletti panoráma parkolóban. Érkezés az esti órákban a Genova környéki szálláshelyünkre, szobák elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
6. nap: Genova – Budapest – Nyíregyháza
Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre és Nyíregyházára. Várható hazaérkezés a késő éjjeli/hajnali órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 125 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, a szállást 5 éjszakára reggelivel, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyeket és az egyéb járulékos költségek árát (40 EUR/fő), valamint a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4.200 Ft/fő 80 éves korig.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4 200 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Köszöntjük névnapjukon
Alfréd nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2019
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 2,3 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 3219815. látogatónk.
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Nagyon meg voltam elégedve a szervezéssel. Köszönet a segítők áldozatos munkájáért! A vendéglátás kitűnő volt, nagyon családias. Lelkileg feltöltődve megyek haza. A JÓISTEN segítse mindnyájukat!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -