Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Zarándokút a Szent Ferenc Alapítvány erdélyi házaiba

2018. május 2-6.   (5 nap / 4 éjszaka)
Szállás: Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonaiban többágyas szobákban: Déva 1 éj, Csíkszereda 3 éj.
Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás: 5.00 óra, Budapest, Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Lelkivezető: Böjte Csaba OFM
Program: 1. nap: Budapest – Déva
Utazás az M5-ös autópályán Erdélybe. A határátkelés után továbbutazunk Dévára, ahol felkeressük a Böjte Csaba ferences testvér által alapított gyermekotthont. Ebéd, majd részvétel a szentmisén, amit a gyermekek vidám előadása követ. Szállás az alapítvány vendégházában, 2-3-4-6-7-8-10 ágyas szobákban, közös fürdővel, esetenként emeletes ágyakkal, majd vacsora.
2. nap: Déva – Medgyes – Keresd – Segesvár – Csíkszereda
Reggeli után folytatjuk zarándokutunkat Medgyes érintésével (látogatás helyi gyermekvédelmi központban). Ebéd a keresdi lovagvárban. Szentmise a segesvári kápolnában. Szállás elfoglalása az alapítvány vendégházában Csíkszeredán 2-3-4 ágyas szobákban (3 éj) és vacsora az alapítvány gyerekotthonában (Csíksomlyón).
3. nap: Gyergyószentmiklós – Gyilkos-tó – Csíkszereda
Reggel a Gyergyói-medencébe utazunk. Gyergyószentmiklós gyermekotthonainak meglátogatása. Az ottani gyerekek vezetésével kirándulás a Gyilkos-tóhoz. Ebéd a gyergyószárhegyi gyerekotthonban. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora Csíksomlyón.
4. nap: Csíkszentsimon – Tusnádfürdő – Csíksomlyó
Reggeli után utazás Csíkszentsimonba, ahol a gyerekek lovasbemutatót tartanak, ezt követően ebéd. Utána a tusnádfürdői Szent László otthon meglátogatása következik. A gyerekek vezetésével séta a Csukás-tónál. Folytatjuk zarándokutunkat Csíksomlyóra, a székely nép legnagyobb búcsújáró helyére. A barokk kegytemplomban őrzik a ferencesek a csodatevő Boldogasszony ötszáz éves szobrát. A világ legnagyobb kegyszobra a napba öltözött Asszonyt ábrázolja, számos csoda és csodás gyógyulás köthető hozzá. Séta a kolostorban, szabadprogram. Részt veszünk az elsőszombati Máriaköszöntőn: rózsafüzér, szentmise, majd gyertyás körmenet a templom előtti téren. Vacsora Csíksomlyón majd visszautazás a szálláshelyre.
5. nap: Szováta – Dózsa György – Budapest
Hazaindulás. Szovátán megálló a helyi gyermekotthonnál. Majd továbbutazás és szentmise Dózsa Györgyön. Ebéd után elköszönés Csaba testvértől. Hazautazás. Határátlépés: Bors/Ártánd. Rövid pihenő Berettyóújfaluban, a Móló Panziónál. Várható megérkezés Budapestre a késő esti órákban.
FONTOS: Szállás étkezéssel: 28.000 Ft/fő. Ez a helyszínen fizetendő.
Részvételi díj: 26 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, gépkocsivezetők napidíját, valamint az útdíjakat és az esetleges pakolási díjakat is. .
A részvételi díj nem tartalmazza Irodánk által ajánlott ’Nívó’ utasbiztosítás költsége 2.500 Ft/fő 80 éves korig. Szállás étkezéssel: 28.000 Ft/fő. Ez az autóbuszon fizetendő!.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2500 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Köszöntjük névnapjukon
Vilhelmina nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Litvánia
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 565 kB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 3018396. látogatónk.
Zarándoklat Szent Pio atyához

Tegnap jöttünk meg Pió atyától. Minden csodálatos, jól megszervezett volt, testileg kellemesen elfáradtunk, lélekben felfrissültünk, feltöltődtünk. Mindenkinek köszönet és Isten áldása!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -