FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Krisztus a jövőnk! MKPK hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába - repülővel Budapestről

2024. április 22-26.   (5 nap / 4 éjszaka)
Utazás: menetrendszerinti repülővel Budapestről (átszállással), Rómában tömegközlekedési eszközökkel
Szállás: zarándokház, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli és 3 alkalommal fakultatív vacsora
Program: A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába
1. nap (ápr. 22., hétfő): Budapest – München – Róma
Indulás a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, utazás menetrendszerinti repülőjárattal Rómába. Transzfer a szállásra, szállás elfoglalása (4 éj). Megérkezéstől függően, szabadprogram keretében megkezdhetjük ismerkedésünket Rómával.
2. nap (ápr. 23., kedd): Róma
Reggeli után utazás a Falakon kívüli Szent Pál bazilikához, mely a város második legnagyobb bazilikája és a hagyomány szerint azon a helyen áll, ahol Pál apostolt eltemették. Zarándoklatunk újabb fontos helyszíne következik, Laterán és környéke. Lateráni bazilika és a Szent lépcső-bazilika. Szentmise. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
3. nap (ápr. 24., szerda): Róma
Reggeli után utazás a Santa Maria Maggiore bazilikához. Szentmise. San Pietro in Vincoli (Mózes szobor) megtekintése. Folytatjuk az ókori Róma felfedezését. Forum Romanum, Colosseum megtekintése kívülről. Szent Franciska bazilika. A Piazza Venezia-n megtekintjük a II. Victor-Emmanuel tiszteletére épített emlékművet (az „írógép.”) és a Capitoliumot. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
4. nap (ápr. 25., csütörtök): Róma
Reggeli után pápai fogadás a Vatikánban, szentmise. A történelmi belváros felfedezése egy kiadós séta keretében: Piazza Navona, Campo de’ Fiori, Pantheon, Trevi-kút, Spanyol-lépcső. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
5. nap (ápr. 26., péntek): Róma – München – Budapest
Reggeli után szabadprogram keretében visszamehetünk még a belvárosba és délután indulás a transzferbusszal a repülőtérre. Hazautazás.
A piros színnel kiemelt programokra a zarándoklat minden résztvevőjét várjuk!
A programváltozás, illetve a programok sorrendjének változása a zarándoklat kiemelt programjainak ismeretében lehetséges!
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Kiegészítve az utazási szerződésben foglaltakat útlemondás esetén a foglalás időpontjától 90.000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
Részvételi díj: 349 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást menetrendszerinti repülőgéppel, a repülőtéri illetéket, a szállást 4 éjszakára reggelis ellátással, zarándokházban 2-3-4 ágyas szobákban (felár ellenében, korlátozott számban 1 ágyas szoba is igényelhető), idegenforgalmi adót, magyar nyelvű csoportkísérést és magyar nyelvű idegenvezetést a kiemelt római programokon, tour guide készüléket mindenki részére az út alatti idegenvezetésekhez és programokhoz.
A részvételi díj nem tartalmazza a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, 72 órás Róma bérlet költségét: kb. 120 EUR/fő.
Továbbá nem tartalmazza: útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 4 %-a és csak utasbiztosítással együtt köthető, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Air & Cruise Top) költsége 5 120 Ft/fő, 70-80 éves kor között a biztosítás felára 100 %, 80 éves kor felett 250 %. (A jelenlegi díjszabás szerint.)
Fakultatív vacsora felárat: 26 000 Ft/fő/3 vacsora
1 ágyas felárat, melynek összege 50 000 Ft/fő/4 éj (korlátozott számban).
Az ár 400 HUF/1 EUR árfolyamig érvényes!.
Egyágyas felár: 50 000 Ft/fő
Vacsora felár: 26 000 Ft/fő
Utasbiztosítás 70+: 5 120 Ft/fő
Utasbiztosítás 80+: 12 800 Ft/fő
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 5 120 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Stefánia nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Misszió Zarándokvonat – Csíksomlyó - 2022

"Férjemmel most először jártunk a Csíksomlyói búcsúban. Már régóta terveztük és most nagy izgalommal készültünk. Mindketten le tudtuk tenni lelki terheinket az atyáknál a kifele vezető úton. Kíváncsian lestük, hogy mikor látjuk meg a miséző dombot. Csodálatos volt a szentmise, a meleg ellenére nagyon felemelő volt. A rengeteg ember látványa megerősített abban a hitben, hogy sokan vagyunk!"

Zarándoktársunk

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -