Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Szentföldi zarándoklat

2020. március 27-31.   (5 nap / 4 éjszaka)
Lelkivezető: Veres Stelian atya
Utazás: menetrend szerinti EL AL repülőjárattal, helyben autóbusszal
Indulás: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a délelőtti órákban
Szállás: szállodákban*** (2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban), 1 éj Zichron Ja’akow, 3 éj Betlehem
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap (03.27., péntek): Budapest – Tel Aviv – Zichron Ja’akow
Utazás menetrendszerinti repülőjárattal a Ben Gurion nemzetközi repülőtérre, transzfer Zichron Ja’akowba, fakultatív vacsora, szállás.
 
2. nap (03.28., szombat): Kármel hegy – Názáret – Genezáreti tó – Magdala – Boldogmondások hegye – Tabgha – Kapernaum – Betlehem
Reggeli után először a Kármel hegyén Illés próféta áldozatbemutatásának színhelyét tekintjük meg. Itt található Illés barlangja. Szentmise, majd Názáretbe utazunk, ahol az Angyali Üdvözlet templomát csodálhatjuk meg és megnézzük Kánát is. Utunk a Hegyi beszéd színhelyére, a Nyolc Boldogság templomához vezet. Látogatás Kapernaumban. Tabghán a kenyér és halszaporítás színhelyét keressük fel. Itt járt Jézus a vízen, csendesítette le a vihart, és adott enni a tömegnek. Utazás Betlehembe, fakultatív vacsora és szállás.
 
3. nap (03.29., vasárnap): Betlehem – Jeruzsálem – Betlehem
A mai napot Betlehemben kezdjük, ahol a Születés-bazilikát, valamint a Pásztorok mezejét nézzük meg. Szentmise. Ezután Jeruzsálembe utazunk az Olajfák-hegyére, ahonnan lesétálunk a Dominus Flevit templomhoz,majd a Getsemani kertbe. Innen a Via Dolorosára megyünk, végigjárjuk a keresztutat, majd megtekintjük a Szent Sír-templomot és Szent Péter Kakaskukorékolás templomot. Visszatérés Betlehembe, fakultatív vacsora és szállás.
 
4. nap (03.30., hétfő): Betlehem – Megkísértés hegye – Irgalmas Szamaritánus háza – Qasr el-Yahud – Qumran – Holt tenger – Jeruzsálem – Betlehem
Reggeli után a Júdeai sivatagon keresztül a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tenger vidékére utazunk. Útközben a Megkísértés hegye, majd az Irgalmas Szamaritánus háza előtt haladunk el. Qasr el-Yahud, különleges hely a Jordán folyó partján, ahol a hagyomány szerint Keresztelő Szent János megkeresztelte Jézust. Szabadtéri szentmise. Utunk Qumranba visz, ahol 1947 nyarán egy beduin pásztor a Holt-tenger északnyugati csücskének holdbéli tájain rábukkant az évszázad kétségkívül legnagyobb régészeti szenzációjára, melyeket azóta "holt-tengeri tekercsek" néven ismer a világ. A nap zárásaként fürdési lehetőség a Holt-tengerben. Visszatérünk Jeruzsálembe, hogy folytassuk a város megismerését (Mária Elszenderülésének temploma, Utolsó vacsora terme, Dávid sírja). Fakultatív vacsora és szállás Betlehemben.
 
5. nap (03.31., kedd): Betlehem – Jeruzsálem – Budapest
Ismét Jeruzsálembe látogatunk, hogy felkeressük a Zsidó negyedet, a Siratófalat. Szentmise, majd szabadprogram. Végül indulás a Ben Gurion nemzetközi repülőtérre.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
 
Utazás csak útlevéllel lehetséges. Az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
 
Jelentkezéskor kérjük a neveket olyan formában megadni, ahogy az útiokmányban szerepelnek, az összes keresztnévvel és titulussal együtt. A repülőjegyek ez alapján kerülnek kiállításra. Jegykiállítás után a név módosítására, javítására már nincs lehetőség, csak felár ellenében. Ezt a díjat minden alkalommal a légitársaság határozza meg, az összeg változó lehet, s minden esetben az utasnak kell megfizetnie.
Részvételi díj: 179 950 Ft/fő vagy 590 EUR/fő, mely tartalmazza utazást az EL AL légitársaság menetrend szerint járatával Budapest – Tel-Aviv – Budapest útvonalon, a helyi utazást autóbusszal, lelkivezetőt , helyi, magyarul beszélő idegenvezetőt, csoportkísérést Budapesttől Budapestig, 4 éjszakai szállást reggelis ellátással (1 éj Zichron Ja’akow, 3 éj Betlehem), a fentiekben felsorolt valamennyi programon való részvételt, személyenként / naponta egy üveg ivóvizet.
A részvételi díj nem tartalmazza repülőtéri illetéket (54 900 Ft/fő vagy 180 EUR/fő), félpanziós felárat/4 vacsora (12 200 Ft/fő vagy 40 EUR/fő), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (EUB Air & Cruise – Top) 3 575 Ft/fő vagy 12 EUR/fő 80 éves korig, a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, szervízdíj költségét: 80 USD/fő, egyágyas felár/4 éjszaka 44 225 Ft/fő vagy 145 EUR/fő, útlemondási biztosítás (részvételi díj 5 %-a, hivatalos igazolással) 9 000 Ft/fő vagy 30 EUR/fő, esetleges névmódosítás kezelési díja 3 500 Ft/fő vagy 11 EUR/fő.
Egyágyas felár: 44 225 Ft/fő vagy 145 EUR/fő
Vacsora felár: 12 200 Ft/fő vagy 40 EUR/fő
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 3 575 Ft/fő.
Az út legalább 35 fő jelentkezése esetén indul.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Csíksomlyói búcsú - BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT 2020

  2020. május 28-31.
2020-ban kilencedik alkalommal indul el a különvonat a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Pál nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3692034. látogatónk.
Medjugorjei Zarándokvonat a Béke Királynőjéhez 2019

A zarándoklat felemelő lelki ajándék volt mindkettőnk számára, ami segíteni fog továbbra is. Hálát adunk a Jóistennek Értetek, a Szervezőkért, Munkatársakért, hogy ezt a maradéktalan örömet segítettetek megszületni a szívünkben!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -