FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT - Czestochowa, Krakkó-ELŐKÉSZÜLETBEN!

2021. június 28 - július 1.   (4 nap / 2 éjszaka)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezető: Dr. Veres András megyéspüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás: különvonat, IC+ és/vagy 1. osztályú ülőhelyes kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban. Helyben különjáratos autóbuszokkal (Czestochowa fel- és leutazás), egyébként gyalog.
Indulás: Útvonal: Budapest Keleti pályaudvar – Rajka – Zsolna – Petrovice u Karvine – Katowice – Czestochowa
Hazafelé: Czestochowa – Katowice – Krakkó – Katowice – Petrovice u Karvine – Zsolna – Rajka – Budapest Keleti pályaudvar
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: második nap vacsora, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson
Program: 1. nap (06.28., hétfő): Indulás Budapest Keleti pu.: zarándokok fogadása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Felvidéken / Szlovákián és Csehországon keresztül Lengyelországba. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség. Első este vacsora és másnap reggeli egyénileg, igény szerint a vonaton.
 
2. nap (06.29., kedd): A másnap kora délelőtti órákban érkezés CZESTOCHOWÁ-ba. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba. CZESTOCHOWA: JASNA GÓRA (FÉNYES-HEGY). Ünnepélyes beköszönés a FEKETE MADONNA KEGYKÁPOLNÁBA. Szentmise, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Kiáltás, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztási lehetőség a kegyképnél.
 
3. nap (06.30., szerda): Reggeli a szálláson, közös program a KORDECKI TEREMBEN, majd Czestochowa belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben POPIELUSZKO atya és a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Este „Kiáltás”, majd rózsafüzér, „Apel”. A programot GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (07.01., csütörtök): Kora reggel elköszönés Czestochowá-tól. Utazás Krakkó – Główny főpályaudvarra. KRAKKÓ: Wawel katedrálisa, főpapi szentmise a katedrálisban. A történelmi belvárosban megemlékezés Szent II. János Pál pápáról, majd szabadprogram a belvárosban, többek között a világhírű Mária templomot és a Posztócsarnokot is láthatjuk majd. A Flórián kapun keresztül érkezünk vissza a főpályaudvarra. Felszállás a zarándokvonatra és hazaindulás. Hazautazás közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton. Megérkezés Budapestre, a Keleti pályaudvarra júl. 2-án, pénteken!
Térkép: Térkép
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend, ezáltal a program is változhat!
REGISZTRÁLJON most előlegfizetés és kötelezettség nélkül, és biztosítsa helyét a Fekete Madonna Zarándokvonaton!
A 2020-as évről átjelentkezőknek és a 2021. február 28-ig regisztrálóknak 2020-as áron biztosítjuk az utazásukat!
Az út részleteiről elsők között fogjuk értesíteni! Várjuk érdeklődését!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
Részvételi díj: 83 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást (2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban), második nap vacsora, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, csoportkísérést és a programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
Törzsutas kedvezménnyel: 79 700 Ft/fő (2021. február 28-ig)
IC+ vagy 1. osztály felára : 26 900 Ft/fő
1 ágyas felár: 49 900 Ft/fő
Részvételi díj: 69 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 3 éjszakai szállást közös fürdőszobás szobákban (4-5 ágyas), második nap vacsora, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, csoportkísérést és a programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
Törzsutas kedvezménnyel: 66 400 Ft/fő (2021. február 28-ig)
IC+ vagy 1. osztály felára : 26 900 Ft/fő
1 ágyas felár: 49 900 Ft/fő
Részvételi díj: 40 000 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét és a programokon való részvétel lehetőségét egyénileg. A megadott útvonalon és felszállási helyeken egyénileg lehet csatlakozni. Az esetleges menetrend- és ez által programváltozások lehetségesek, éppen ezért az így utazóknak ezekkel egyénileg is számolniuk kell. CSAK VONATJEGY.
A részvételi díj nem tartalmazza szállást, étkezést, útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
IC+ vagy 1. osztály felára : 26 900 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó-ELŐKÉSZÜLETBEN!

  2021. május 20-23.
2021-ben újra elindul a különvonat a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Tovább...
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Géza nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4193714. látogatónk.
Köszönet

Jócskán megkésve, de nem elfeledve küldjük köszönetünket a július-augusztusi erdélyi utazásunkhoz nyújtott segítségükért. Elsősorban a tibódi öt csillagos vendéglátást szeretnénk kiemelni, ami minden szempontból csodálatos volt: a hely, a vendéglátó család, a velük való beszélgetések, az ellátás, stb. Gondolom nemcsak mi távoztunk azzal, hogy ide visszatérünk. Borzont is kiváló választás volt, jó kiindulási pont a tágabb környék bejárására, elégedettek voltunk az ellátással is. (...) Mindannyiunk nevében mégegyszer nagyon köszönöm a... Tovább...

L.E.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -