FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Nagyböjti nagy zarándoklat Rómába és a Vatikánba

2023. március 27 - április 1.   (6 nap / 5 éjszaka)   (VÁRÓLISTA)
Lelkivezető: Michels Antal atya
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal Budapest – München – Róma – Frankfurt – Budapest útvonalon, Rómában tömegközlekedési eszközökkel
FONTOS! JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. JANUÁR 23.
Szállás: zarándokház, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli, fakultatív ebéd az első és az utolsó napra, valamint egy fakultatív vacsora
Program: 1. nap (márc. 27., hétfő): Budapest – Róma
A kora reggeli órákban utazás menetrendszerinti repülőjárattal Rómába. Transzfer a szállásra, szállás elfoglalása (5 éj), fakultatív ebéd. Beutazás a belvárosba, ismerkedés Rómával: Piazza Venezia, II. Victor-Emmanuel tiszteletére épített emlékmű (az „írógép.”), Traianus szobor és Traianus piaca. Szabadprogram. Visszautazás egyénileg vagy csoportosan a szálláshelyre, vacsoralehetőség egyénileg.
 
2. nap (márc. 28., kedd): Róma
Reggeli után indulás a Vatikánba. Szent Péter bazilika felkeresése, szentmise a Szent Péter bazilika altemplomában, a magyar kápolnában. Szabadprogram, melynek keretében egyénileg felmehetünk a Szent Péter bazilika kupolájába is, vagy vehetünk bélyeget a Vatikán postahivatalában. Laterán és környéke. Lateráni bazilika, Keresztelőkápolna, Szent lépcső. Visszautazás egyénileg vagy csoportosan a szálláshelyre, vacsoralehetőség egyénileg.
 
3. nap (márc. 29., szerda): Róma
Reggeli után visszautazunk a Vatikánba, ahol általános kihallgatáson veszünk részt a Szent Péter téren. Reményeink szerint közelről láthatjuk a Szentatyát is. (Amennyiben nem lesz pápai utazás vagy pápai programváltozás.) Utazás a Santa Maria Maggiore bazilikába – szentmise, láthatjuk a Szent Szűz Salus Populi Romani kegyképét is. Tovább sétálunk, következik San Pietro in Vincoli (Szent Péter láncai, Michelangelo Mózes szobra) megtekintése, majd következik az ókori Róma felfedezése. Colosseum, mely a legnagyobb amfiteátrum, amely a Római Birodalom idején épült, a római építészet egyik legjelentősebb alkotása, a Forum Romanum, Capitolium. Visszautazás egyénileg vagy csoportosan a szálláshelyre, vacsoralehetőség egyénileg.
 
4. nap (márc. 30., csütörtök): Róma
Reggeli, majd a Szent Callixtus katakombához utazunk. A katakomba megtekintése és szentmise. Innen a Falakon kívüli Szent Pál bazilikához megyünk, mely a város második legnagyobb bazilikája és a hagyomány szerint azon a helyen áll, ahol Pál apostolt eltemették. Visszatérünk a belvárosba, ahol a Piazza Navona, Campo de’ Fiori közös felkeresése után szabadprogramot tartunk. Visszautazás egyénileg vagy csoportosan a szálláshelyre, vacsoralehetőség egyénileg.
 
5. nap (márc. 31., péntek): Róma
Reggeli után a Vatikáni Múzeum és a Sixtus-kápolnan megtekintése. Egyénileg ebédelhetünk, majd Pantheon, Trevi-kút, Szent Ignác templom, Spanyol-lépcső. Szabadprogram, amikor lesz lehetőségünk vásárolni is, valamint még inkább megismerhetjük Róma lenyűgöző hangulatát. Visszautazás egyénileg vagy csoportosan a szálláshelyre, vacsoralehetőség egyénileg.
 
6. nap (ápr. 1., szombat): Róma – Budapest
Reggeli után záró szentmise a zarándokházban. Szabadprogram keretében visszamehetünk még a belvárosba. Kora délután fakultatív ebédelési lehetőség a szálláson, majd indulás a transzferbusszal a repülőtérre. Hazautazás, várható hazaérkezés Budapestre a késő esti/éjszakai órákban.
 
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
 
Kiegészítve az utazási szerződésben foglaltakat, útlemondás esetén a foglalás időpontjától 90.000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 289 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást menetrendszerinti repülőgéppel, a repülőtéri illetéket, a transzfert a repülőtérről a szállásra oda és vissza, a szállást 5 éjszakára reggelis ellátással a Szent István Zarándokházban 2-3 ágyas szobákban (felár ellenében korlátozott számban 1 ágyas szoba is igényelhető), idegenforgalmi adót, magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, tour guide készüléket mindenki részére az út alatti idegenvezetésekhez.
A részvételi díj nem tartalmazza belépőjegyek, adományok, Róma bérlet költségét: kb. 220 EUR/fő.
Továbbá nem tartalmazza: útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 4 %-a és csak utasbiztosítással együtt köthető, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Air & Cruise Top) költsége 6 030 Ft/fő 70 éves korig.
Az ár 420 HUF/1 EUR árfolyamig érvényes!
Az 1 ágyas felárat: 50.000 Ft/fő/5 éj.
3 adag fakultatív étkezés felárát a fent leírtak szerint: 28.500 Ft/fő.
 
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 6 030 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Iván nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Boldogasszony Zarándokvonat-2022

„Béke és jóság.” Ez a jelmondat teljesen aktuális ezekben az időkben és nagy szükség van rá. Ezen a zarándokúton ez a 2 szó jelen volt végig. Hatalmas lelki erőt kaptam ezzel a zarándokúttal az elkövetkezendő időkre és főleg a nehéz napokra. Hiszen újra megtapasztalhattam, hogy Isten mindig jelen van mindenhol és segít a bajban. Ahogy énekeltük is: „Van egy jó hely, oda megyek.” Véleményem szerint, ha a Misszió Tours-al utazunk, akkor csak jó helyre mehetünk, mivel ilyen profi szervezés és programok vannak. Köszönet minden szervezőnek és... Tovább...

Zarándoktársunk

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -