Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Rólunk mondták

Köszönjük

2009. január 25.

Nagyon köszönjük a kárpátaljai utat, remek volt a szervezés (egy dolgot leszámítva, de ezt inkább csak a végén írom). Nagyon tartalmas volt, szuper idegenvezetővel, nagyon udvarias utaskísérővel, remek fogadó családokkal, gyönyörű városokkal és tájakkal, illetve lelket megérintő magyarsággal, magyar történelemmel, irodalommal, sorssal. Nagyon jól éreztük magunkat és igazán ráéreztünk az elszakított magyarság életérzésére, szomorúságára és a reményt fel nem adó hozzáállására, a napi küzdelmeikre, arra, ahogy a gyerekeikben táplálják a magyarságot, a kultúrát, történelmi öntudatot.
 
Nagyon köszönjük.
 
És mi volt a kis üröm az elején? A keresztúriak a Tesconál 3/4 5-kor beszálltak, beszálltunk a buszba, majd Kongresszusi központ, Szigetsztm. és Sz.halom, majd kb. 3,5 órás buszozgatás után az M3-ra szinte a kertjeink alatt elhaladva jutottunk ki. Mi pl. pontosan 200 m-re a házunktól haladtunk el. Ezen egy kicsit bosszankodtunk is, meg nevettünk is, mindenesetre ahhoz már ragaszkodtunk, hogy legalább hazafelé minket tegyen le a busz legelőször. Hát, ennél nagyobb baj ne is történjen egy 5-napos kiránduláson.
 
Üdvözlettel és sok ilyen szép munkát kívánva nektek

W.Z. és a S.P.-féle csapat

Köszöntjük névnapjukon
Frigyes nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2019
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 2,3 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3425664. látogatónk.
Boldogasszony Zarándokvonat

Tisztelt Misszió Tours Utazási Iroda csapata! A tavalyi lengyelországi vonatos zarándoklaton voltam először Veletek, melynek hatására jelentkeztem a csíksomlyói zarándoklatra. Mindkét alkalommal kitörölhetetlen élményekkel szívemben tértem haza. Köszönet a szervezők segítőkészségéért és mosolyáért, karnagy úr csodálatos énekeiért, s nem utolsósorban a lelkiatyák lelki vezetéséért. Viszontlátásra egy hónap múlva a Fekete Madonna Zarándokvonaton!

S.I. Szepsi, Felvidék

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -